Hjælp dit barn til trivsel.

skolebarn
Hvis dit barn ikke trives i skolen, så er indlæringen ikke optimal.

Hos AcuraT Psykoterapi har dit barn mulighed for at arbejde med de problematikker som gør, at det er svært at trives i skolen eller i andre sociale sammenhænge. Måske er dit barn kommet ind i et uheldig og destruktivt mønster og har brug for, at der bliver stillet skarpt på, hvad der er dets behov og hvad der er godt for det. Det kan børn ikke gøre selv – for de er jo børn. Men… Det kan hjælpes til en forståelse af sig selv på indersiden – og dermed også skabe mulighed for forandringer hvor der er behov for det.

Det hjælper at ændre de ydre rammer en gang imellem, men hvis man ikke arbejder med det der foregår i barnets indre, så “flytter nissen med” – Det kan du muligvis nikke genkendende til?

Børn har efter min erfaring en lettere tilgængelighed til deres indre følelsesliv – derfor kan nogle få terapeutiske samtaler ofte gøre en forskel.

Skal jeg hjælpe dit barn?

Ring 23843337 og bestil tid. Mor og far er velkomne og alt efter barnets behov kan forældre “hægtes af” ret tidligt i forløbet. Dette vil naturligvis være efter aftale med jer. I vil løbende blive holdt orientere om, hvor I kan støtte op og være til hjælp i barnets proces.

Kontakt mig