Supervision for at få overblik i dit arbejde

Er I del af et fælleskab som hjælper andre, en virksomhed i det offentlige, fx krisecenter, plejehjem eller døgnindtuitution? Så er det jer denne side henvender sig til.

-supervision handler for mig om, at skabe overblik i givne situationer. Overblik over, hvordan vi skaber de bedste vilkår for os selv- og for hinanden som kolleger på arbejdspladsen.

Supervision handler om at skabe fremdrift og få hverdagen til at fungere godt for jer og dem i arbejder med.

Jeg synes det vigtigste – når man arbejder med mennesker er, at kunne udvise empati. Empati er noget der ligger i os, men hvordan omsætter vi den i samarbejdet? – Hvordan er det nu, at vi kan vide hvad der vil være bedst for andre? Og hvorfor er det, at de nogen gange ser ud til, slet ikke at ville have alt det gode man har at tilbyde dem?

I supervision skal vi arbejde med modstande, velvilje og forståelsen for hinanden.

Forståelse

Har du prøvet at skulle sætte dig i en andens sted – helt bogstaveligt? Det vil vi gøre, når I vælger mig som supervisor – jeg oplever, at det skaber grund for en hurtigere forståelse af, hvad der sker imellem mennesker, når man inden i sig selv oplever, hvad det er den anden “part” reagerer på.

Har du prøvet at tage udgangspunkt i, hvad du mærker i din egen krop og hvilke impulser du mærker? – Det vil du komme til, når du arbejder i supervision med mig.

Det er svært at modtage hjælp

Hvorfor andre reagerer negativt på alt det gode man har at give, findes der en rigtig god forklaring på. Ddet gør ondt at få det! Det gør ondt i mennesker, at få det de har behov for – særligt hvis det er noget de har savnet rigtig længe. Der er ingen der ønsker den smerte – og den erkendelse. Derfor skal du som professionel være klar over, hvordan du skal hjælpe med at skabe forståelse for, at den smerte fortæller om et kæmpe savn – og at savnet først forsvinder når vi begynder at tage imod det vi har brug for.

Mennesker har brug for hinanden.

Skulle din virksomhed eller du have fattet interesse for, at få supervision hos mig i jeres eller i mine lokaler, så tag kontakt. Jeg synes vi skal indgå en dialog om, hvilke forventninger vi hver især har til hinanden og tale om, hvad der vil være formålstjenstligt i jeres form for virksomhed.