Er I blevet skilt? eller skal I skilles?

Det kan være meget givtigt for alle parter i en skilsmisse, at søge professionel rådgivning.

Hvordan går man fra hinanden og kan man skåne sine børn  i en skilsmisse?

Hos AcuraT psykoterapi tilbydes hjælp til forældre der vil gøre det bedste for alle parter i en skilsmisse. Det hjælper nemlig hverken dig eller jeres evt. børn at der bliver splid omkring jer. Det er ok, at man går fra hinanden – det kan gøres på mange måder – også en der er ordenlig og respektfuld.

Har I brug for hjælp til at bearbejde de negative følelser?
Disse samtaler er mest optimale, hvis I møder op sammen – også selv om I allerede er skilt eller har truffet beslutning om at blive det.
Det handler meget om at skabe en ordenlig dialog – og finde ud af hvordan I bevarer det fremadrettet.
For jeres børn vil et ordenligt forældresamarbejde give færre bekymringer og sorger. Selv om forældre ikke længere elsker hinanden, så elsker børnene stadig begge deres forældre! Husk også, at barnet er et produkt af jer begge – og hvis du kritiserer far eller mor, så kritiserer du også noget som er en del af dit barn. Det er ikke det du ønsker, vel?
Uanset om det er din, din partners eller en fælles beslutning, så kan det være svært at bidrage positivt til skilsmissen – men det er ikke umuligt. Træk i arbejdstøjet og tag det hårde arbejde på dig. Du er stadig forælder. Det kan være nødvendigt  at spise kameler til morgenmad, frokost og aftensmad i en tid. Gør det! Spis kameler – og slug dem råt om det skal være. Børnene bliver vindere, når du og din partner hjælpes ad – og får det til at gå bedst muligt i en svær tid. Det er et forældreansvar man tager på sig, når man sætter børn i Verden.
Ja – jeg er også skrap – og jeg holder med børnene til enhver tid.
Jeg er også stadig rar og kærlig, mens vi arbejder på du bliver den bedste udgave af dig – som fraskilt