Individuel terapi

For dig der ønsker at udvikle dig eller arbejde med specifikke, kendte problemstillinger, men også for dig der mærker at der er noget galt, men du kan ikke sætte fingeren på hvad det skyldes. Individuel terapi kan bruges som et redskab til udvikling og er for dig der gerne vil arbejde i dybden for at finde ud af, hvad det er der forhindrer dig i – indefra – at leve den tilværelse du drømmer om.

Når livet bliver besværligt, fordi man reagerer uhensigtsmæssigt i bestemte situationer – eller man helt undlader at reagere, kan det være det helt rigtige, at få hjælp af en terapeut. Hos AcuraT vil du blive hjulpet til at give udtryk for det du mærker – eller til overhovedet at lære, at mærke efter hvad der foregår i dit indre system og i din krop i givne situationer. Sammen kan vi ændre din måde at reagere på, så det bliver hensigtsmæssigt for dig igen, så du kan blive tilfreds med dit liv.

– Med god terapi kan du komme langt med dig selv og  opnå den tilværelse du gerne vil have.

AcuraT leverer altid høj kvalitet. Sammen sørger vi for fremskridt i din behandling og her vil du – sammen med terapeuten – få ansvar for din egen udvikling. Du vil lære dine forsvar, handlemønstre og tanker at kende og ad den vej forstå dine følelser og adfærd. Derved skaber vi en mulighed for at ændre på de uhensigtsmæssige mønstre og handlemåder som du har tilegnet dig gennem livet, så du kan blive helt tilfreds.

Det er ofte små justeringer der skal til og ikke store ændringer i livsstilen.