Få hjælp

Når livet slår knuder, kan psykoterapien hjælpe dig med at komme tilbage på det spor der gør, at dit liv giver mening – og bliver lettere.

Jeg arbejder med samtale. Dvs. vi taler sammen om, hvordan du har det. Hvilke tanker gør du dig – og hvad er det egentlig du står for. Hvilke værdier har du og hvilke ting er du opdraget til. Er noget af det “forældet” og ønsker du – eller har du mon brug for- en “opdatering?”

Når du kommer her, er det ikke sikkert du selv har svaret på, hvad der er galt. Du kan måske allehøjest mærke, at noget ikke er som det skal være – eller det kan være dine omgivelser har givet udtryk for, at noget er i vejen?

Jeg diagnosticerer dig ikke. Hvis jeg får mistanke om du har en diagnose, vil jeg råde dig til at tale med din læge og det er så lægen der tager stilling til om du har en somatisk- eller psykosomatisk diagnose. Du kan få min hjælp til at behandle en – af lægen stillet -diagnose, hvis du fx lider af let til middelsvær depression, stress eller angst.

Det jeg kan hjælpe dig med:

Jeg kan hjælpe dig, hvis du er havnet i en livskrise – det kan være forårsaget af mange forskellige ting, så jeg nævner blot nogle få; skilsmisse, fyring, dødsfald, barnløshed eller noget helt andet, som har vendt op og ned på din tilværelse.

Jeg kan hjælpe dig – eller dit barn, hvis du eller dit barn lider af dårligt selvværd eller dårlig selvtillid. Det kan måske opleves som; skolevægring, spiseforstyrrelse, angst, mindsket lyst til at være sammen med andre, ugidelighed, søvnforstyrrelse – ja, symptomerne er mange – og de kan skyldes alle mulige ting. Sammen finder vi ud af, hvor du er ramt – og hvad det er der vejen frem for dig.

Jeg kan hjælpe dig, når livet gør ondt og du har brug for én der ikke er alt for tæt på, til at ventilere dine tanker med, så du kan løse det bøvl du har.

Jeg kan hjælpe dig/jer, når parforholdet slår gnister- eller når den sammenbragte familie ikke fungerer så ukompliceret som du kunne ønske dig.

Sådan får du min hjælp:

Du har taget tilløb længe nok, er jeg sikker på.

Ring til mig på 23843337. Hvis du får fat i min tlf svarer – så læg dit nummer – og jeg kontakter dig. Du behøver ikke på min svarer, at gøre rede for, hvorfor du ringer – det taler vi om, når jeg vender tilbage til dig.

Alternativt, så send mig en mail på mp@acurat.dk Du må naturligvis gerne skrive en lang forklaring, men jeg kræver det ikke. For mig er det nok, at du skriver jeg skal vende tilbage fordi du gerne vil i terapi. Jeg tager over herfra – og du behøver ikke tage flere tilløb.